Karabağlar Belediyesi'nden iş arayanlara çağrı

Karabağlar Belediyesi'nden iş arayanlara çağrı

Karabağlar Belediyesi tarafından işsizlikle mücadele kapsamında hizmete açılan Bölgesel İstihdam Ofisi, iş arayanlara istihdam fırsatı sunmaya devam ediyor.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay’ın seçim sürecinde verdiği ve yerine getirdiği sözlerden biri olan Bölgesel İstihdam Ofisi, iş arayan vatandaşlar ile sektörler arasında köprü görevi görmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Karabağlar Belediyesi, Bölgesel İstihdam Ofisi olarak düzenlediği toplu iş görüşmelerine bir yenisini daha ekleyerek, hizmet sektöründe faaliyet gösteren Sofra Grup firmasının çalışan arayışı için çağrıda bulundu.

Belediyenin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, firmada istihdam edilmek üzere aşçı, aşçı yardımcısı, bulaşıkçı, temizlik ve taşıma hizmetleri görevlisi, forklift operatörü, elektrik teknisyeni, özel güvenlik görevlisi ve gözetim görevlisi kadın ve erkek personel adaylarına ihtiyaç duyulduğu aktarıldı.

Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek deneyimli ve deneyimsiz olmak üzere; 18-55 yaş aralığında adayların katılması beklenen toplu iş görüşmesinin ise 20 Ağustos Salı günü saat 14.00'te Karabağlar Belediyesi'nde yapılacağı belirtildi.

gvwssq0x0aa2s-f.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.