Karabağlar'da can dostlar için 'bir kap su' çağrısı

Karabağlar'da can dostlar için 'bir kap su' çağrısı

Karabağlar Belediyesi, aşırı sıcaklar nedeniyle yiyecek ve içecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı. Can dostlarımız için 'bir kap su' sloganıyla duyarlı vatandaşlara destek çağrısında bulunuldu.

MEDYA EGE - Karabağlar Belediyesi, aşırı sıcaklar nedeniyle zor günler geçiren sokak hayvanlarının yanında olmak ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla can dostlar için destek çağrısı yaptı. Belirli periyotlarla ilçe genelindeki parklara ve sokak hayvanlarının yoğun olduğu alanlara mama ve su bırakan Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarının susuz kalmaması için herkesi daha duyarlı olmaya davet etti. Can dostlarımız için 'bir kap su' kampanyası kapsamında katkı sağlamak isteyen vatandaşların, uygun noktalara su kabı yerleştirmeleri çağrısında bulunuldu.

Belediyenin sosyal medya hesabından kampanyaya ilişkin yapılan paylaşıma ise, "Sokaktaki dostlarımızın bizlere ihtiyacı var! Yaşadığımız sıcak havalar, sokakta yaşayan can dostlarımız için daha da zorlayıcı olabiliyor. Her gün kapımızın önüne bir kap su koymayı ihmal etmeyelim" notu düşüldü.

gqcuk8gwoaaytn6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.