Karabağlar'da sokaklar neşeli çocuklar mutlu!

Karabağlar'da sokaklar neşeli çocuklar mutlu!

Karabağlar Belediyesi, Peker Parkı'nda düzenleyeceği 'Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği' ile eğlenceli ve keyifli bir gün yaşatacak.

MEDYA EGE - Karabağlar Belediyesi, Belediye Başkanı Helil Kınay’ın önderliğinde sosyal belediyecilik anlayışıyla etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Başkan Kınay’ın seçim sürecinde söz verdiği gibi çocuklar için eğlenceli aktiviteler mahallelere taşınıyor. 27 Haziran günü ilki düzenlenen 'Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği', bu kez de 15 Ağustos Perşembe günü Peker Parkı'nda çocukları bir araya getirecek.

gu7wnomwuaattr5.jpeg

19.30 - 22.30 saatleri arasında gerçekleşecek şenlikte; şenlik korteji, çocuk tiyatrosu, palyaço gösterisi, clown show, mini club show, sosis balon katlama, geleneksel sokak oyunları, tahta bacak gösterisi, pandomim gösterisi, bubble show, yüz boyama, duygu duvarı ve daha birçok etkinliğe yer verilecek.

Karabağlar Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden tüm vatandaşlar, büyük coşkuya ortak olmaya davet edilirken yapılan açıklamaya, "Hadi, hep birlikte mahallelerimizi coşku ve kahkaha ile dolduralım!" notu düşüldü.

ghfjkgsvhb.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.