Karşıyaka Belediyesi vatandaşından şikayetçi!

Karşıyaka Belediyesi vatandaşından şikayetçi!

İlçenin farklı noktalarındaki çöp görüntülerini paylaşarak, temel belediyecilik görevlerini yerine getirmeyen Karşıyaka Belediyesi vatandaşından dert yandı.

MEDYA EGE – Karşıyaka’daki çöp krizi giderek büyüyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karşıyaka Belediyesi, vatandaşından dert yanarken “İlçemizin farklı noktalarında böylesi görüntülerle karşılaşmak sizler kadar bizi de üzüyor. Bu problemi çözmek için üzerimize düşeni yapıyoruz ancak aşamadığımız bir sorun var… O da çöp kutularının dışı çöp poşetleriyle doluyken, içlerinin boş kalması” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise söz konusu paylaşımın altına yorum yaparak Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’a ve belediyenin temizlik çalışmalarına tepki gösterdi.

Bir vatandaş, “Defalarca yazdık bir kez de böyle paylaşalım... Bu bir kez çekebildiğim en temiz haliyle çöplerimiz. Yaz boyu ilaçlanmadı. Paylaştığınız şey doğrudur ancak problemin bir kısmi bu, hep halka sitemle sorunlar çözülmez Sayın Başkan” yorumunda bulundu.

Bir başka vatandaş ise, “Sorunun bir kısmının ilçemizde yaşayan halk olduğu belli. Ama belediye de üzerine düşeni tam olarak yapmıyor. Kontrol ve denetim yapılmıyor. Çöpü sokağa atana uyarı ve sonrasında cezai işlem yapılmalı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Öte yandan 14 yıldır Karşıyaka’da yaşadığını belirten diğer bir vatandaş ise, “14 yıldır aynı yerde oturuyorum, böyle bir sorunumuz yok iken şimdi neden problem yaşıyoruz?” diye sordu.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.