Karşıyaka Belediyesi yaşamı sokağa taşıdı

Karşıyaka Belediyesi yaşamı sokağa taşıdı

Karşıyaka Belediyesi’nin yaz aylarına neşe katan “Sokak Senin” etkinlikleri bu yıl Cumhuriyet Mahallesi’nden başladı. Sokakta buluşan çocuklar ve aileler, birbirinden renkli aktivitelerle keyifli anlar yaşadı.

Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği “Sokak Senin” etkinliklerini bu yıl Cumhuriyet Mahallesi’nden başlattı. 6625 Sokak’ta düzenlenen buluşmada geleneksel çocuk oyunları, dans gösterisi, spor aktiviteleri, tohum dikimi, köpük gösterisi, yüz boyama, takı ve geri dönüşüm atölyesi gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Geri dönüşüm temalı bilgilendirici bir tiyatro gösterisi sergilendi. Yeni bebek sahibi olan ailelere rehberlik ederek sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamayı amaçlayan Karşıyaka95 Projesi’ne ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.

04.jpeg

Şenlik havasında geçen buluşmaya katılan onlarca çocuk ve mahalle sakini, hep birlikte eğlenceli saatler geçirdi. Gelecek hafta da Zübeyde Hanım Mahallesi’nde düzenlenmesi planlanan etkinliğin program bilgileri, Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

05.jpeg

KENT YAŞAMI RENKLENİYOR

Buluşmaya katılan tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “En sevilen etkinliklerimizden biri olan Sokak Senin, Cumhuriyet Mahallesi’nde sezona çok güzel bir başlangıç yaptı. Unutulmaya yüz tutan sokak oyunlarıyla, atölyelerle, spor ve sanat aktiviteleriyle hem eğlendik hem de bir arada olmanın keyfini yaşadık. Her hafta çarşamba günleri farklı mahallelerde renkli sokak kültürünü doyasıya yaşamaya, kent yaşamına renk katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

mkghk.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.