Karşıyaka Belediyesi'nden engelli bireylere engel!

Karşıyaka Belediyesi'nden engelli bireylere engel!

Karşıyaka Belediyesi'nin çöp konteynerlerini engelli bireylerin geçiş alanlarına yerleştirmesi, kaldırımları ve yaya geçitlerini işgal etmesiyle birlikte vatandaşların tepkisini topladı.

Karşıyaka Belediyesi çöp konteynerlerini engelli yollarına yerleştirerek, kaldırımları ve yaya geçitlerini işgal etti. Özellikle okul önündeki yaya geçidi, bu durumdan en fazla etkilenen alanlardan biri oldu. Okul çevresindeki yaya geçidi, çocukların güvenliği için kritik öneme sahipken, çöp konteynerlerinin yerleştirilmesi bu geçidin kullanımını imkânsız hale getirdi.

Öğrenciler güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmekte zorlanırken, bu durumun yarattığı tehlikeler ailelerin endişelerini arttırdı. Görüşlerini paylaşan mahalle sakinleri, ‘Belediye bu konuda neyi düşünüyor?’ diyerek, yetkililerin sorumsuzluğuna dikkat çekti. Çöp konteynerlerinin yolları engellemesi, sadece yayaların değil, engelli bireylerin de yaya geçidini kullanmalarını zorlaştırdı. Öte yandan Karşıyaka’nın birçok sokağında benzer sorunların yaşandığı görüldü. Vatandaşlar bu konuda acil önlem alınmasını bekliyor. Aksi takdirde, büyük bir kazanın yaşanması an meselesi!

engellilere-karsiyaka-belediyesi-nden-engel-957.webp66fba269dac18.jpeg

66fba269dd3d9.jpeg

66fba6354c475.png

66fba66cf17d8.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.