Karşıyaka Belediyesi’nin ücretsiz tamir hizmetine yoğun ilgi

Karşıyaka Belediyesi’nin ücretsiz tamir hizmetine yoğun ilgi

Karşıyaka Belediyesi tarafından ilçede yaşayan 65 yaş üstü çınarlar için hayata geçirilen ücretsiz tamir ve tadilat hizmeti devam ediyor.

Sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde faaliyetlerine devam eden ve ilçede yaşayan her yaştan bireyin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar üreten Karşıyaka Belediyesi ileri yaşlı vatandaşları evlerinde karşılaştıkları sorunlarda da yalnız bırakmıyor. Belediye tarafından 65 yaş üstü Karşıyakalı bireyler için hayata geçirilen ücretsiz tamir ve tadilat desteği yoğun ilgi görüyor.

image-123650291-1.jpg

3 BİNİ AŞKIN ÇINARA HİZMET

Bugüne kadar 3 binin üzerinde Karşıyakalı çınarın yararlandığı hizmet ile evlerde meydana gelen küçük arıza, tadilat, tesisat sorunları, tamir ve bakım ihtiyaçları gideriliyor. Tamamen ücretsiz bir şekilde verilen hizmetten 65 yaş ve üzeri yaş almış büyükler Karşıyaka Belediyesi ile iletişime geçerek yararlanabiliyor. Karşıyaka Belediyesi tamir, bakım ve arıza hizmetleri için 444 1 575 veya 0232 324 82 68 numaralı hatlardan iletişim kurulabiliyor.

“YALNIZ BIRAKMIYORUZ”

Vatandaşlardan yoğun bir şekilde talep aldıklarını ve geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “İlçemizde ikamet eden saygıdeğer büyüklerimizin yaşamını kolaylaştırmak, konforlu bir hayat sürmelerine katkıda bulunmak için her alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 65 yaş ve üzeri büyüklerimize yönelik sunduğumuz evlerinde küçük arıza, tamir ve bakım ihtiyaçlarını giderdiğimiz hizmetimizle 3 binden fazla haneye girerek büyüklerimize destek sunduk. Birçok alanda olduğu gibi bu alanda da değerli büyüklerimizi yalnız bırakmıyoruz” diye konuştu.

image-123650291-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.