Karşıyaka'da İkinci El Pazarı yeniden kurulacak

Karşıyaka'da İkinci El Pazarı yeniden kurulacak

Karşıyaka Belediyesi, kullanılabilir durumdaki eşyaları geri dönüşüme kazandırmak için İkinci El Pazarı’nı yeniden kuracak.

MEDYA EGE - Kent genelinde dayanışma ruhunu güçlendirmek ve aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla Karşıyaka Belediyesi tarafından 2. El Pazarı’nı yeniden kuracak. 7 Temmuz Pazar günü 09:00 -19:00 saatleri arasında kurulacak pazar Bostanlı pazaryerinde gerçekleştirilecek.

file-1691499755490-23.png

Kullanılabilir durumdaki ikinci el giysi, oyuncak, kadın-erkek aksesuarları, antika, orijinal kitap, kaset, dergi, vb. ürünler ile elektrikli ve elektronik aletlerin satışa sunulacağı pazarda, farklı yerlere yerleştirilen; ‘Geri dönüşüm muhteşem olacak’, ‘Eskiyi yeniden sev, dünyayı kurtar’ sloganları da yer alacak.

Karşıyaka Belediyesi tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada "Atıl durumdaki eşyalarımızı yeniden kullanıma sunarak değerlendirirken ekonomimize de katkı sağladığımız 2. El Pazarı, bu ay 7 Temmuz tarihinde gerçekleşecek" denildi.

file-1709042452344-12.png

Ayrıca belediye tarafından yapılan açıklamada, 1-4 Temmuz tarihleri arasında karsiyaka.bel.tr adresinden stant başvurularının yapılabileceği belirtilirken, "Başvurular arasında yapılacak bilgisayarlı kura sonucu kazanan isimler sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır" ifadeleri yer aldı.

gryy9vvxiaarfcc.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.