Karşıyaka'da üretici ve tüketici aracısız buluşuyor!

Karşıyaka'da üretici ve tüketici aracısız buluşuyor!

Sağlıklı ve doğal gıdalara erişimi kolaylaştırmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, bu kapsamda üretici ve tüketiciyi aracısız buluşturuyor.

MEDYA EGE - İklim krizi ve olası etkilerinden gıda krizine karşı kenti daha dirençli kılabilmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Karşıyaka Belediyesi, yerel üretici ile tüketiciyi aracısız buluşturarak İzmirlilere temiz, adil ve güvenilir gıdaya ulaşma imkanı sağlıyor.

Karşıyaka Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen buluşmada, İzmir’in farklı ilçe ve köylerinden gelen üreticiler, kendi imkanlarıyla, atalık tohumlarla üretip dalından toplayarak Bostanlı’ya getirdikleri taze ve doğal ürünleri tüketicilere sunuyor.

image-6487327-6.jpg

Kentin farklı yerlerinde üretilen taze sebze, meyve ile çeşitli doğal gıda ürünlerinin tezgahları süslediği pazar buluşmaları, hem satıcıları hem de vatandaşları memnun ediyor.

Üretici ile tüketici arasındaki gıda tedarik zincirini olabildiğince kısaltmayı amaçlayan buluşmaya ilişkin belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, etkinliğin bu ay 21 Temmuz Pazar günü saat 16.00 ile 22.00 saatleri arasında Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı'nda gerçekleştirileceği duyurusu yapılırken açıklamaya ise, "Yerel üreticiyi destekle, dünyayı iyileştir. Karşıyaka'da yerel üretici ile tüketiciyi aracısız bir araya getirmeye devam ediyoruz. Yerel üretici pazarına herkesi bekliyoruz" notu düşüldü.

gsmx82wxaaabtsd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.