Karşıyaka'da yaz ayları 'Sokak Senin' ile renkleniyor!

Karşıyaka'da yaz ayları 'Sokak Senin' ile renkleniyor!

Karşıyaka Belediyesi’nin yaz aylarına neşe katan 'Sokak Senin' etkinlikleri, Örnekköy Mahallesi ile devam etti. Sokakta buluşan çocuklar ve aileler, birbirinden renkli aktivitelerle keyifli anlar yaşadı.

MEDYA EGE - Geleneksel hale getirdiği 'Sokak Senin' etkinliklerini bu yaz da yoğun ilgiyle sürdüren Karşıyaka Belediyesi, haftanın buluşmasını Örnekköy Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Buluşmada, belediye ekipleri tarafından geleneksel çocuk oyunları, dans gösterisi, spor aktiviteleri, köpük gösterisi, yüz boyama, geri dönüşüm temalı tiyatro gösterisi, takı ve geri dönüşüm atölyesi gibi etkinlikler düzenlendi. Çocukların, ailelerin ve mahalle sakinlerinin bir araya geldiği buluşmada, eğlenceli ve keyifli saatler yaşandı.

03.jpeg

Karşıyaka Belediyesi'nin yaz aylarında her hafta farklı bir mahallede düzenlediği 'Sokak Senin' etkinlikleri ile yaz coşkusu sokağa taşınmaya devam ederken, belediyenin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Sokak Senin etkinliğimizle bu hafta Örnekköy Mahallemizde Karşıyakalılarla buluştuk. Çocuklarımızla sokakta özgürce oynadık, sevgi dolu sarılmaları, neşeli kahkahalarıyla yüreğimizi ısıttık. Karşıyakamızda biriktirdiğimiz güzel çocukluk anılarına tüm çocukların sahip olabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum