Karşıyakalı çınarların el emeği ürünleri görücüye çıkıyor!

Karşıyakalı çınarların el emeği ürünleri görücüye çıkıyor!

Karşıyaka Belediyesi, Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde sosyalleşen yaş almış bireyler, yıl boyunca hazırladığı resim, el sanatları, örgü ve mefruşat ürünlerini, merkezin dönem sonu sergisi ile görücüye çıkarıyor.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi, Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde yaş almış yurttaşlar için düzenlediği etkinliklerini sürdürüyor. Merkezde 60 yaş ve üzeri Karşıyakalılara yönelik ücretsiz kurs ve etkinlikler gerçekleştiriliyor. Aktif ve sağlıklı yaşlanmayı sağlamak amacıyla düzenlenen birbirinden farklı kurs ve etkinliklerle yaş almış yurttaşların sosyalleşmesi ve toplumsal hayatta daha katılımcı olmaları hedefleniyor. Merkez bünyesinde verilen kurs, atölye ve etkinliklere Karşıyaka’nın çınarları yoğun ilgi gösteriyor. Öte yandan, yeteneklerini keşfeden çınarlar, eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

gol2izawmaatu0a-1.jpg

Bu kapsamda düzenlenen kurslarla birlikte yaş almış bireylerin yıl boyunca hazırladığı resim, el sanatları, örgü ve mefruşat ürünleri, Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi'nde açılan dönem sonu sergisi ile görücüye çıktı. Belediyenin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan paylaşımda serginin 31 Mayıs Cuma günü saat 17.30'a kadar açık olacağı aktarılırken tüm sanatseverler sergiye davet edildi.

gol2izgxyaamwrt.jpg

gol2ntqwqaa44-9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.