Karşıyakalılar yerel yönetime dahil oluyor!

Karşıyakalılar yerel yönetime dahil oluyor!

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, her ay düzenli olarak gerçekleşen ve yurttaşları yerel yönetime dahil etmeyi amaçlayan 'Vatandaş Buluşmaları' kapsamında, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahalle sakinleriyle bir araya gelecek.

MEDYA EGE - Karşıyakalıların talep ve önerilerini ilk ağızdan dinlemek isteyen Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, 'Vatandaş Buluşmaları'nın üçüncüsünü, 27 Haziran Perşembe günü İsmail Cem Kültür Merkezi'nde gerçekleştirecek. Başkan Ünsal bu kapsamda, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahalle sakinleriyle buluşarak talep ve önerileri dinleyecek.

1-1-001.jpeg

Karşıyaka Belediyesi'nin, "Karşıyaka'yı birlikte yöneteceğiz" sloganıyla ve katılımcı yönetim anlayışıyla hayata geçirdiği aylık ‘Vatandaş Buluşmaları' ile temel sorunların daha kısa sürede tespit edilerek çözüme kavuşturulması amaçlanıyor. Her ayın son salı gününde gerçekleşen buluşmalar, ilçenin farklı mahallelerinde düzenlenmeye devam edecek.

1-7.jpeg

Başta temel belediyecilik hizmetleri olmak üzere, farklı konularda vatandaşların görüş ve önerilerinin dinlendiği, halkın yerel yönetime dahil edildiği 'Vatandaş Buluşmaları'na ilişkin belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile yurttaşlara davette bulunulurken açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili Karşıyakalılar;

Karşıyakamızı sizlerle birlikte yönetiyor, söz verdiğimiz gibi vatandaş buluşmalarımıza devam ediyoruz. Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahallelerimiz sakinlerini 27 Haziran Perşembe günü, saat 17.00’da İsmail Cem Kültür Merkezi'ne bekliyoruz."

gq6nts-waaamai2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.