Karşıyakalılara bunu mu reva gördünüz!

Karşıyakalılara bunu mu reva gördünüz!

Örnekköy’de bulunan Karşıyaka Belediyesi’ne ait olan Yüzüncü Yıl Park Kafe’nin bakımsız ve kirli hali vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, “Karşıyakalılara bunu mu reva gördünüz” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

MEDYA EGE – Karşıyaka’daki çevre kirliliğine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Örnekköy Mahallesi’nde bulunan Karşıyaka Belediyesi’ne ait Yüzüncü Yıl Park Kafe’nin bakımsız, kirli ve kaderine terk edilmiş hali çevre halkının tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar, Karşıyaka Belediyesi’nin çevre kirliliğine karşı yeterince önlem almadığını ve gerekli çalışmaları yapmadığını belirterek, “Örnekköy Mahallemizde bulunan ve Karşıyaka Belediyesi’ne ait olan Yüzüncü Yıl Park Kafe resmen kaderine terk edildi. Tuvaletler pis, kafenin camları kırılmış vaziyette ve etrafta cam parçaları var. Başkan Ünsal’a sesleniyorum, Karşıyakalılara reva gördüğünüz bu mu?” diyerek tepki gösterdi.

-001.jpg

Bölgede yüzlerce apartmanın olduğunu ve oturacak bir tane kafelerinin olmadığını belirten vatandaşlar, Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ve Karşıyaka Belediyesi ekiplerine çağrıda bulunarak, “Lütfen Örnekköy’e bu rezilliği yaşatmayın. Parkın hali de kafenin hali de içler acısı durumda. Belediyemizden hizmet bekliyoruz. Örnekköylüler bu görüntüleri ve çileyi hak etmiyor!” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.