Karşıyaka Belediyesi çocuklara yönelik ikinci el pazarı kuruyor

Karşıyaka Belediyesi çocuklara yönelik ikinci el pazarı kuruyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından Türkiye'de ilk kez düzenlenen çocuk ikinci el pazarı 9 Nisan’da yeniden kuruluyor.

MEDYA EGE - Çocukların psikolojik, sosyal ve bilişsel gelişimlerini desteklemeyi, tüketim alışkanlıklarında farkındalık yaratmayı, doğru tüketici davranışları kazandırmayı ve sıfır atık bilinci oluşturmayı hedefleyen çocuk ikinci el pazarı yeniden kuruluyor.

file-1667207304317-78.png

7-14 yaş çocuklar için kurulacak pazarda çocuklar, finansal okuryazarlık becerilerini öğrenerek günlük hayata aktif olarak katılması, özgüven kazanması ve paylaşımı içselleştirebilmeleri amaçlanıyor.

file-1667207304318-15.png

25 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00 – 18.00 saatleri arasında Bostanlı Zühtü Işıl Meydanında kurulacak pazara ilişkin Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Sevgili çocuklar, artık kullanmadığınız okul malzemeleri, kitaplar, oyuncaklar, spor malzemeleri ve daha birçok eşyanızı yaşıtlarınızın kullanımına sunarak yeniden değerlendirmek ister misiniz? Karşıyaka Çocuk 2. El Pazarı'na katılarak yeniden kullanım kültürüne ilk adımlarınızı atabilir, kısıtlı kaynakların verimli kullanımına katkı sunabilirsiniz. 7-14 yaş grubuna yönelik sınırlı kontenjanla 25 Mayıs Cumartesi günü 13.00- 18.00 saatleri arasında Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı'nda yapılacak etkinliğimize tüm çocukları bekliyoruz. Kayıt ve detaylı bilgi için 0(232) 362 57 77 numaralı hattımızı arayabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

gobdmw6w0aepf0.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.