Kaza yapan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti

Kaza yapan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti

İzmir’de, motosiklet ile hafif ticari aracın karıştığı feci kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 4 Haziran akşamı saat 23.00 sıralarında Karabağlar ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Göktaş (25), 45 ANB 763 plakalı motosikletiyle 4229 Sokak'ta seyir halindeyken, H.Ç. (43) idaresindeki 45 ABH 034 plakalı hafif ticari araç ile 4232 Sokak üzerinde çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yaralı motosiklet sürücüsünün yardımına koşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yusuf Göktaş, ambulans ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan motosiklet sürücüsü, buradaki müdahalenin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

aw221765-04.jpg

FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIMIŞTI

Yaşanan feci kaza anı ise çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansımıştı. Görüntüde, motosiklet ile hafif ticari aracın çarpıştığı ve çevredeki vatandaşların yaralı motosiklet sürücüsünün yardımına koştuğu yer aldı.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Hastanede tedavi altına alınan Göktaş, dün yaşam mücadelesini kaybetti. Gözaltına alınan araç sürücüsü H.Ç., ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.