Kemalpaşa Kiraz Festivali'ne rekor ödeme!

Kemalpaşa Kiraz Festivali'ne rekor ödeme!

Usta Gazeteci Necati Bahçeci Kemalpaşa'yı araştırdı ve yazdı; Sanatçı Melek Mosso da sahne almıştı, Kemalpaşa Kiraz Festivali'ne rekor ödeme!

Bu yıl 51’incisi düzenlenen Kemalpaşa Altın Kiraz Kültür ve Sanat Festivali için organizasyon firmasına 1 milyon 870 bin lira ödeme yapıldığı ortaya çıktı.

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bu yılın Mayıs ayında yapılan ve sanatçı Melek Mosso’nun da sahne aldığı 51. Kemalpaşa Altın Kiraz Kültür ve Sanat Festivali için, ismi açıklanmayan bir organizasyon firmasına sanatçı, sunucu ve sahne kurulumu, ulaşım, konaklama, iaşe gibi hizmetler için 1 milyon 870 bin lira ödeme yapılması dikkat çekti.

Kent Ege yazarı Metin Biniş’in CİMER aracılığı ile elde ettiği bilgiye göre, festivale yapılan ödemenin rekor düzeyde olduğu ileri sürüldü. KDV hariç rakamın büyüklüğünden söz eden Kemalpaşalılar, “Tasarruf tedbirleri Kemalpaşa Belediyesi’ne uğramamış galiba. Bu festival daha uygun fiyatlara yapılabilirdi. Sayın Başkan Mehmet Türkmen’den belediye parasının hizmetlere aktarılmasını istiyoruz” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

En iyi kiraz üreticilerine çapa makinası ve değişik ödüllerin verildiği gecede Başkan Mehmet Türkmen de, sanatçı Melek Mosso’ya bir tepsi kiraz takdim etmişti.

dsc08594-3697-2795-e1719496119429-jpg.webp

dsc08927-5143-2795-740x420.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.