Kemalpaşa’da mezarlık skandalı bitmiyor!

Kemalpaşa’da mezarlık skandalı bitmiyor!

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Bağyurdu Mezarlığı’ndaki çöp, moloz ve atıklar çevre halkının tepkisini çekti. “Bu rezillik ne zaman bitecek?” diyerek Belediye ekiplerine seslenen vatandaşlar atıkların bir an önce temizlenmesi çağrısında bulundu.

MEDYA EGE – Kemalpaşa’da çöp, moloz ve atık sorunu giderek büyüyor. Medya Ege ekibinin Ören Mezarlığı’ndaki görüntüleri gündeme taşımasının ardından bu kez de yine Kemalpaşa’da bulunan Bağyurdu Mezarlığı’nda da çöp, moloz ve atık dağlarının oluştuğu görüldü.

Kurban Bayramı nedeniyle mezarlığa ziyarette bulunan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, mezarlığın çevresindeki çöp, moloz ve atık birikintilerinin ölülere karşı saygısızlık olduğunu yeniledi. Vatandaşlar, “Bu rezillik ne zaman bitecek?” diyerek Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ve belediye ekiplerine seslendi.

Çevredeki kirlilik nedeniyle mezarlığa girmekte zorlandıklarını dile getiren vatandaşlar, “Bir belediye nasıl olurda bu durumu takip etmez. Bu görüntüler buraya yakışmıyor. Belediye Başkanı ve belediye ekipleri acilen Kemalpaşa’da temizlik seferberliği başlatmalılar. Kemalpaşa’nın her köşesinde aynı sorunla karşı karşıya kalıyoruz. Yetkililer üzerine düşeni bir an önce yapmalıdır” diyerek çöp, moloz ve atık birikintilerine tepki gösterdi.

img-20240620-wa0041.jpg

img-20240620-wa0042.jpg

img-20240620-wa0044.jpg

img-20240620-wa0045.jpg

img-20240620-wa0055.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.