Kemalpaşa'nın değişmeyen kaderi: Çöp ve moloz!

Kemalpaşa'nın değişmeyen kaderi: Çöp ve moloz!

Kemalpaşa'da kayıt dışı alanlara dökülen çöp ve moloz gibi atıkların ortaya çıkardığı çevre kirliliği, artarak devam ediyor. Belediye yetkililerinden hizmet bekleyen Kemalpaşalılar, bu çilenin son bulmasını istiyor.

MEDYA EGE - İzmir'in doğasıyla dikkat çeken ilçelerinden Kemalpaşa’da, aylardır yaptığımız çevre katliamı haberlerine her gün bir yenisi daha eklenirken, ilçedeki kirliliğin artarak devam etmesine vatandaşlar isyan etti. Onlarca şikayete rağmen belediye yetkilileri tarafından gerekli çalışmaların yapılmamasına tepki gösteren Kemalpaşa halkı, belediyenin denetim ve temizlik konusunda yeterli hassasiyeti göstermediğini belirtti.

İlçenin dört bir yanında kayıt dışı alanlara dökülen çöp, moloz ve hafriyat gibi atıkların halk ve çevre sağlığını tehdit ettiğini ifade eden vatandaşlar, ilçe turizminin de zarar gördüğünü belirterek, "Kemalpaşamız, İzmir'in çöp depolama alanı döndü. İnsanların bir zamanlar doğayla iç içe olmak için tercih ettiği ilçemizin adı artık kirlilikle, doğa katliamı ile anılır oldu. Bu çok utanç verici bir durum. Başkanımız Mehmet Türkmen, bu utancın altında ezilmiyor mu? Başkanımız Mehmet Türkmen, aylardır yapılan bu şikayetlere kulak asmıyor mu? Aynı manzara ile karşılaşmaktan, devamlı dile getirmekten çok yorulduk. Hizmet yok, denetim yok, temizlik çalışması yok, yaptırım yok. Çöp ve moloz, Kemalpaşa'nın değişmeyen kaderi, kanayan yarası oldu. Halkın iradesiyle makam koltuğuna oturan Mehmet Türkmen, koltuğundan kalkarak halkın içine karışırsa durumun vehametini kendisi de anlayacaktır diye umuyoruz. Kemalpaşa halkı olarak hizmet bekliyoruz" sözleriyle tepki gösterdi.

img-20240724-wa0027.jpg

img-20240724-wa0028.jpg

img-20240724-wa0029.jpg

img-20240724-wa0025.jpg

img-20240724-wa0026.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.