Kınık OSB’nin bu hali ne olacak?

Kınık OSB’nin bu hali ne olacak?

Kınık OSB’deki çevre kirliliği her geçen gün giderek artıyor. Yetkililere seslenen vatandaşlar, önlem alınmamasından dert yanarken, “Kınık OSB’nin bu hali ne olacak?” diye sordu.

MEDYA EGE – İzmir’in Kınık ilçesindeki çevre kirliliğinin sonu gelmiyor. İlçe sakinleri Kınık Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yaşanan çevre kirliliğine dikkat çekti. Kınık OSB’de çöp, moloz, hafriyat, mobilya atıkları görüntüleri tepkilere neden olurken, vatandaşlar bir kez daha Medya Ege aracılığıyla yetkililere seslendi.

Her geçen gün artan kirlilikten dert yanan vatandaşlar, “OSB yetkilileri bu durumu görmüyorlar mı? Daha önce defalarca kez çağrılarda bulunduk ama manzara değişmiyor. Vatandaşlar olarak bu durumdan bıktık” dedi.

Yetkililere seslenen vatandaşlar acil olarak önlem alınması ve bölgenin temizlenmesini isteyerek, “Kınık OSB’nin bu hali ne olacak? Daha ne kadar vatandaşların çağrılarına kulak tıkanacak? Bu görüntüler yakışıyor mu?” diye sordu.

Öte yandan vatandaşlar oluşan çevre kirliliğinin halk sağlığını da olumsuz olarak etkilediğini dile getirerek, bir kez daha önlem çağrısı yaptılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.