Kınık'ta can dostlar unutuldu!

Kınık'ta can dostlar unutuldu!

Kınık Belediyesi'nin sokak hayvanları için yerleştirdiği su kaplarının pislik içinde bırakılması tepki yarattı.

MEDYA EGE - Belediyenin bunun takibini yapması gerektiğini belirten vatandaşlar, "Kınık'ta can dostlar unutuldu" sözleriyle isyan etti.

İzmir'in kırsal yerleşim merkezlerinden biri olan Kınık'ta, sokak hayvanları için ilçenin farklı noktalarına yerleştirilen su kaplarının pislik içinde bırakılması, tepkileri de beraberinde getirdi.

medyaege-3.jpg

İlçede yaşayan hayvan severler, Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur ve belediye yetkilileri tarafından düzenli bakım yapılmadığına dikkat çekerek, "Kınık Belediyesi, bir iş yapıyor ama devamını getirmiyor. Hizmet böyle yapılmaz. Sokak hayvanları için yerleştirilen su kapları perişan halde ve belediye yetkilileri bu kapların temizliği ya da doldurulması ile ilgilenmiyor. Biz seve seve can dostlarla ilgileniyoruz, yemeklerini sularını veriyoruz ancak şöyle de bir gerçek var ki; asıl sorumluluk Kınık Belediyesi'nde. Kınık'ta can dostlarımızın unutulduğunu görüyoruz, bu bizi oldukça üzüyor maalesef. Başkan Sema Bodur'un bu konuda daha hassas davranmasını, can dostlara sahip çıkmasını bekliyoruz" sözleri ile isyan etti.

medyaege-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.