Konak Belediyesi Spor Okulları'nda yaz dönemi kursları başlıyor

Konak Belediyesi Spor Okulları'nda yaz dönemi kursları başlıyor

Konak Belediyesi’nin her yaştan Konaklıyı sporla buluşturduğu Spor Okulları, yaz döneminde de yoğun katılımla devam ediyor.

Konak Belediyesi’nin, okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların tatil takvimine göre düzenlenen spor okullarında yaz dönemi kursları start aldı. Belediyenin Spor İşleri Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen kurslar, on bir ayrı branşta ve dokuz merkezde çocuk ve gençleri sporla buluşturuyor. Kadınlar için semt merkezlerinde düzenlenen spor kurslarının yanı sıra, Açık Havada Sabah Sporu etkinliği de her yaştan Konaklıyı kentin park ve meydanlarında güne sporla başlatmaya devam ediyor. Konak Belediyesi’nin spor okullarından yaklaşık bin 500 Konaklı yararlanıyor.

konak-belediyesi-spor-okullari-yaz-donemi-kurslari-basliyor-2.jpeg

MİNİKLER SPORLA TANIŞIYOR

Konak Belediyesi’nin 4 ve 10 yaş arası çocuklar için düzenlediği spor kursları, iki ayrı merkezde miniklerin sporla tanışmasına imkan sağlıyor. Gültepe Atatürk Spor Tesisi’nde uzman spor eğitmenleri, 4-7 yaş grubuna Temel Hareket Eğitimi kursunda çocuklara sporu sevdiriyor. Aynı tesiste futbol, basketbol ve voleybol kursları da spor okulları kapsamında devam ediyor. Zeytinlik Semt Merkezi’nde ise 5-10 yaş grubuna çocuk jimnastiği, 7-10 yaş grubuna ise satranç kursları düzenleniyor. Güneşli Mahallesi’ndeki Dr. Sadettin Yağdıran Spor Tesisi ile Zafertepe Spor Tesisi’nde futbol kursları tam gaz devam ederken, Hatay Semt Merkezi’nde de çocuklar Halk Oyunları kursuna katılıyor.

konak-belediyesi-spor-okullari-yaz-donemi-kurslari-basliyor-4.jpeg

AÇIK HAVADA SABAH SPORUNA YOĞUN İLGİ

Konak Belediyesi’nin büyük ilgi gören Açık Havada Sabah Sporu etkinliği ise yoğun talep üzerine yeni yerlerin de eklenmesiyle artarak devam ediyor. Yoğun katılımla haftanın dört günü düzenlenen Açık Havada Sabah Sporu Karantina Meydanı, Dr. Behçet Uz Parkı, Kılıçreis Parkı, Mehmet Ali Akman Parkı, Hatay Pazaryeri, Denizatı Parkı, Tülay Aktaş Parkı, Atilla Spor Parkı, Kültürpark ve Gültepe Semt Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

SPOR HER YERDE

Başta Gültepe Atatürk Spor Tesisi olmak üzere Konak Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanındaki tesis ve merkezlerinde sürdürülen spor okullarında step, aerobik, pilates, halk oyunları, futbol, voleybol, basketbol, çocuk jimnastiği, kardio, satranç ve temel hareket eğitimi kursları veriliyor. Spor Okulları Gültepe Atatürk, Dr. Sadettin Yağdıran ve Zafertepe Spor Tesisleri, Mehmet Ali Akman, Hatay, İsmetpaşa, Gültepe ve Zeytinlik Semt Merkezleri ile Güzelyalı Spor Salonunda yaz, kış kesintisiz devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.