Konak Belediyesi'nden ücretsiz sağlık hizmeti!

Konak Belediyesi'nden ücretsiz sağlık hizmeti!

Konak Belediyesi, Gönüllü Danışmanlık ve Test Merkezi'nde ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

MEDYA EGE - Toplum sağlığını önceleyen birçok uygulamayla fark yaratan Konak Belediyesi, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Gönüllü Danışmanlık ve Test Merkezi ile hizmet vermeye devam ediyor. Ege Bölgesi’nde tek, Türkiye genelinde ise 8 merkezden biri olma özelliği taşıyan Gönüllü Danışmanlık ve Test Merkezi, cinsel yolla bulaşan ve AIDS’e neden olan HIV başta olmak üzere Hepatit B, Hepatit C ile Sifiliz (Frengi) enfeksiyonlarına yönelik sunduğu test hizmetiyle erken teşhis imkanı sağlıyor.

Test yaptırmak isteyen kişilerden hiçbir ücret alınmadığı gibi sosyal güvence koşulu da aranmıyor. Merkeze gelenler kimlik bilgilerini vermeden hem cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve korunma yolları hakkında danışmanlık hizmeti alıyor hem de test yaptırabiliyor.

Vatandaşlara sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, "Konak’ta sağlığınız bize emanet" diyerek, detaylı bilgi ve randevu almak için mesai saatleri içerisinde 0232 484 22 91 numaralı telefondan destek alınabileceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.