Konak'ta çocuklar mutluluklarını sokağa taşıyor!

Konak'ta çocuklar mutluluklarını sokağa taşıyor!

Konak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Mutlu Çocuklar Sokağı' etkinliği, Barbaros Mahallesi'nde devam ediyor. Etkinlik ile Konaklı çocuklar, sokaklarda özgürce oynamanın tadını çıkarıyor.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi, çocukların sokaklarda özgürce oyunlar oynayabilmelerine olanak tanıyan ve geleneksel sokak oyunlarını yeniden canlandıran ‘Mutlu Çocuklar Sokağı’ etkinliklerini devam ettiriyor. 'Çık Dışarıya Oynayalım' sloganı ile hayata geçirilen 'Mutlu Çocuklar Sokağı' etkinliklerinin bu haftaki durağı Barbaros Mahallesi olacak.

19 Eylül Perşembe günü saat 17.00 - 20.00 saatleri arasında Barbaros Mahallesi Adile Naşit Parkı'nda gerçekleştirilecek olan etkinlikte, çocuklar yine doyasıya sokağın tadını çıkaracak.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, mahallede yaşayan çocuklar için çiçek dikim atölyesi, çevre farkındalığı atölyesi, zeka ve masa oyunları atölyesi, patates baskı atölyesi, yüz boyama atölyesi, makrome atölyesi ve resim atölyesi yapılacak. Ayrıca çocuklara sporu sevdirmek ve bu alanda alışkanlık kazandırmak amacıyla, basketbol, minyatür kale futbol, voleybol, bilgili seksek ve ip atlama oyunları da etkinlikler arasında yer alacak.

mutlu-cocuklar-sokagi-ile-konakta-sokaklar-cocuklarin-oyun-alani-oldu-2jpeg-08-07-2024-11-13-14-001.jpeg

Konak Belediyesi'nin sosyal medya hesabından etkinliğe dair yapılan paylaşım ile tüm çocuklar, buluşmaya davet edilirken yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde çocuklarımız oyunlar oynayıp, dans edecek. Ayrıca atölye çalışmalarına katılarak hayal güçlerini geliştirebilecek. Okuldan sonra tüm çocuklarımızı Mutlu Çocuklar Sokağı'na bekliyoruz."

gxwjjhxwsaaoier.jpeg

gxwjjhzxoaa9ovr.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.