Konak’ta kaçak moloz dökümüne karşı mücadele!

Konak’ta kaçak moloz dökümüne karşı mücadele!

Konak Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarına kaçak moloz dökülmesine karşı harekete geçti. İlçe genelinde denetim artırılırken, vatandaşlar kaçak moloz dökümüne karşı uyarıldı.

MEDYA EGE – Çevre kirliliğinin en büyük sebeplerinden biri olan kaçak moloz dökümüne karşı Konak Belediyesi harekete geçti. İlçenin çeşitli yerlerinde kötü manzaraya ve kirliliğe neden olan kaçak moloz dökümüne karşı Konak Belediyesi ekipleri temizlik çalışması başlattı.

Öte yandan kaçak moloz dökümüne karşı vatandaşları da bilgilendiren ekipler, 0232 484 53 00 ve 0232 484 15 10 numaralı telefon hatlarından kaçak moloz dökümüne karşı şikayetlerin iletilebileceğini kaydetti.

Konak Belediyesi ayrıca sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Kaçak moloz dökümüne karşı mücadelemiz devam ediyor!

İlçemizin birçok noktasına yapılan kaçak moloz dökümünün önlenmesi için tüm müdürlüklerimizle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Kıymetli komşularım,

Molozla mücadelede sizlerin desteği de çok önemli.

Evimizi, yuvamız olan Konak’ın geleceğini korumak için molozlarınızı sokaklara değil, belediyeye teslim edin. 0232 484 53 00 ve 0232 484 15 10 numaralı telefonlarımızdan veya 444 35 66 WhatsApp hattımızdan bizlere ulaşarak atılması gereken molozlarınızı aldırabilir, moloz kirliliğine maruz bırakılan alanları bizlere bildirebilirsiniz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.