Konak'ta Mutluluk Kahvesi ikinci şubesiyle hizmete açılıyor

Konak'ta Mutluluk Kahvesi ikinci şubesiyle hizmete açılıyor

Konak Belediyesi, emeklilere yönelik hayata geçirdiği projelerden biri olan Mutluluk Kahvesi'nin ikinci şubesini hizmete açıyor.

MEDYA EGE - Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Konak Belediyesi, özellikle emeklilerin faydalanabileceği ‘Mutluluk Kahvesi’nin ikinci şubesini açmaya hazırlanıyor. İlki geçtiğimiz günlerde Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun öncülüğünde Kemeraltı Abacıoğlu Han’da açılan Mutluluk Kahvesi'nin ikinci şubesi, Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisleri Bahçesi'nde düzenlenen açılış töreni ile hizmete girecek.

baskan-mutlu-dan-bayram-mesaji-birlik-dayanisma-ve-cifte-bayram-sevinci-1712747657.jpg

Emekliler için ekonomik bir sosyalleşme ve kaliteli zaman geçirme mekanı olarak tasarlanan 'Mutluluk Kahvesi', belediyenin diğer işlettiği yerlerin ötesinde bir ücret politikasıyla, içerisinde vakit geçirilebilecek, kitap okunabilecek, sohbet edilebilecek, yeni hobiler edinilebilecek bir mekan olma özelliği taşıyacak. Öte yandan sosyal belediyeciliğin somut örneklerinden olan ve emeklilerin bütçesine uygun bir ücret politikası sunan Mutluluk Kahvesi'nde gerçekleşecek çeşitli atölyelerle, vatandaşlara yepyeni deneyimler sunulacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Konak’ın emekli dostu mekanı Mutluluk Kahvesi’nin ikincisinin 6 Ağustos’ta Güneşli Mahallesi Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisleri bahçesindeki yerinde saat 16.00’da düzenlenen törenle hizmete açılacağını duyuran Başkan Mutlu, açılışa tüm Konaklılar'ı davet etti.

guna4p3wiaaepgg.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.