
Konak'ta yaşlılar siber tehditlere karşı bilinçlendiriliyor!
Konak Belediyesi tarafından kursiyerlere akıllı telefon kullanımı ve siber dolandırıcılığa karşı farkındalık eğitimi veriliyor.
MEDYA EGE - Konak Belediyesi, İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde düzenlediği kurslarla yaş almış bireylere akıllı telefon kullanımını öğreterek, son zamanlarda artan siber dolandırıcılık olaylarına karşı farkındalık kazandırıyor. Kurslar, büyüklerin dijital dünyada daha bilinçli olmalarını ve teknolojiyi güvenli bir şekilde kullanmalarını hedefliyor.
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Siber dolandırıcılığa karşı komşularımızı bilinçlendiriyoruz. Bizim için çok kıymetli olan büyüklerimizin ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Belediye, bu tür eğitimlerle yaşlı vatandaşların dijital dünyada güvende olmalarını sağlayarak, onları siber tehditlere karşı korumayı amaçlıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.