Konak Belediyesi'nden dayanışma: Bayramlıklar Giysi Market’ten

Konak Belediyesi'nden dayanışma: Bayramlıklar Giysi Market’ten

Konak Belediyesi Giysi Market’te bayram yoğunluğu başladı. Konak’ın farklı bölgelerinden yaklaşık 500 ailenin yararlandığı Giysi Market’te verilen hizmet en çok bayramlıklarına kavuşan çocukları sevindiriyor.

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Giysi Market, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hem günlük hem bayramlık giysi ihtiyacının karşılanması için çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle çocuk kıyafetlerinde geniş bir yelpazeye sahip olan Giysi Market, çocukların bayram sevincini katlamak için bayramlıkları hazırladı. Konak’ın farklı bölgelerinden yaklaşık 500 ihtiyaç sahibi ailenin yararlandığı Giysi Market’in sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olduğunu dile getiren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Bayramlar en çok çocukları mutlu eder ve her çocuğun bayramda yepyeni bayramlıklar giymeye hakkı olmalı. Biz Konak’ta adil kent, eşit yurttaş dedik. Kimse ayrımcılığa uğramasın, kimse kendisini öteki hissetmesin, tüm Konaklı komşularımız mutlu olsun dedik. Bunu sağlamak için de sosyal demokrat belediyecilik uygulayacağımızı söyledik. Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri de Giysi Marketimiz” dedi.

konaktan-bir-dayanisma-daha-bayramliklar-giysi-marketten-7.jpeg

SIFIR KIYAFETLER, ORİJİNAL ÜRÜNLER

Konak Belediyesi Giysi Market’ten yararlanan Konaklılar çoraptan abiyeye, şapkadan ayakkabıya ihtiyaç duydukları her giysiye kolaylıkla ulaşabiliyor. Görevlilerin yönlendirmesiyle en doğru ürüne ulaşan vatandaşlara verilen tüm giysi ve aksesuarlar yeni, etiketli ve kaliteli ürünlerden oluşuyor. Vatandaşa ulaştırılan orijinal ambalajındaki giysi ve aksesuarlar üretici tekstil firmaları ve mağazalardan bağış yoluyla temin edilirken, ikinci el ürün kabul edilmiyor.

konaktan-bir-dayanisma-daha-bayramliklar-giysi-marketten-8.jpeg

BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Giysi Market hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Türkyılmaz Mahallesi, 442 Sokak’ta bulunan Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne kimliğiyle beraber başvuruda bulunabiliyor. Öte yandan giysi bağışında bulunmak isteyen hayırseverler de belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ilgili birimi 0232 425 04 34 numaralı telefondan arayarak bilgi alabiliyor.

konaktan-bir-dayanisma-daha-bayramliklar-giysi-marketten-1.jpeg

konaktan-bir-dayanisma-daha-bayramliklar-giysi-marketten-9.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.