Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Tak: Eğitim şenliği etkinliğini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz!

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Tak: Eğitim şenliği etkinliğini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz!

Korkuteli’de 3. Eğitim Şenliği heyecanı yaşanıyor. Şenlik hakkında konuşan Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, “Eğitim şenliği etkinliğini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

EYLÜL AYÇA KARAKUŞ - Korkuteli 3. Eğitim Şenliği hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. 28 Mayıs-6 Haziran tarihlerinde Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Türkiye’ de ilk kez gerçekleştirilecek olan Eğitim Şenliği’nin 3.sü gerçekleşecek.

img-20240527-wa0042.jpg

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak; Eğitim Şenliği davetiyelerini Antalya basınını ziyaret ederek takdim etti.

Geçtiğimiz günlerde Antalya Radyosu’nda Zübeyde Kartalmış’ın hazırlayıp sunduğu Üçüncü Göz programı ve TRT Antalya Radyosu’nda Emre Altınışık’ın hazırladığı Hatice Aslan Eraslan’ın sunduğu Bölge Gündemi programına konuk olan Akif Tak; şenlik ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Eğitim Şenliği kapsamında öğrencilerimiz, müdürlerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte iç içe, samimi ve özverili çalışmalarımız sonrasında toplumda eğitime farkındalık kazandırma amacıyla yola çıktığımız bir eğitim şenliği etkinliğini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim şenliğinde tüm öğrencilerimizin yıl boyunca ürettiği bilimsel, sanatsal, kültürel ve atölye çalışmaları ile öğretmenlerimizin canlı performanslarının sergileneceği bir şenlik olacak. Buradaki en önemli hedeflerimizden biri; istenildiği zaman eğitimin şölene dönüştürülebileceğini öğrencilerimize göstermekti. 3. Eğitim Şenliği etkinliği çalışmalarında gözlemlediğim bir şey var ki; o da öğrencilerimizle birlikte aynı heyecanı ve mutluluğu yaşıyor olmamız. Her geçen yıl üzerine koyarak daha iyisini yapmaya gayret eden müdürlerime, öğretmenlerime ve öğrencilerime şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Daha iyilerini yapacağımıza olan inancımla kaliteli ve faydalı nice eğitim şenliği yılları olması dileklerimle şenliğimize katılım sağlayacak olan ve emeği geçen herkese şimdiden şükranlarımı sunuyorum.”

img-20240523-wa0158-001.jpg

img-20240527-wa0037.jpg

img-20240523-193838.jpg

img-20240523-wa0147.jpg

unnamed.jpg

unnamed-1.jpg

unnamed-2.jpg

unnamed-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.