Küçük Emrah Jimnastikte dünya ikincisi oldu

Küçük Emrah Jimnastikte dünya ikincisi oldu

Türkiye Çocuk Fitness Jimnastik Şampiyonası 8-9 yaş kategorisinde Türkiye 1. si olan Emrah Şenay Sırbistan’da yapılan Jimnastik Dünya Şampiyonasında 2. olarak yurda döndü.

2023 yılında yapılan seçmelerde Türkiye ikincisi olan Emrah Şenay büyük bir başarıya imza atarak 2024 yılı elemelerinde Türkiye birincisi olarak milli takıma seçilmişti.

2023 dünya şampiyonasında dünya yedincisi olan sporcumuz bu yıl 14-17 Haziran tarihlerinde Sırbistan’da yapılan Dünya Şampiyonasında büyük bir başarı elde ederek dünya ikinci oldu. Dünya birincisi ev sahibi ülkeden Sırbistanlı sporcu oldu.

emrah-senay-4.jpg

Balıkesir’de ilkokul ikinci sınıf öğrencisi olan minik şampiyon Emrah Şenay’ın gelecek yıl dünya şampiyonasında birinci olacağı tahminler arasında yer alıyor. Henüz 8 yaşında olan başarılı sporcumuz geçen yıl gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti. Dünya Jimnastik sporunda Emrah Şenay gelecek vaadeden sporcular arasında gösteriliyor.

Dünya ikinciliği madalyası ve kupasıyla Türkiye’ye dönen minik sporcu Emrah Şenay’ı havaalanında spor okulu hocaları ve ailesi sevinçle karşıladı.

emrah-senay-2.jpg

emrah-senay-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum