LEZZETİNİN SIRRI HAMURUNDA GİZLİ
Panino Pizza, her gün şubelerde özel olarak hazırlanan taze hamuru, 23 pizza çeşidi ve 12 menü seçeneği ile beğeniliyor.
Gıda sektöründe 18 yıllık deneyime sahip olduğunu belirten Panino Pizza kurucusu Ferhat Turan, pizzalardaki lezzet sırrının kaliteli malzeme ve günlük olarak sütle hazırlanan taze hamurdan kaynaklandığını söyledi.
Pizza hamurunda hiçbir katkı maddesi bulunmadığını ifade eden Turan, “Pizzaların yanı sıra, soğuk sandviç, tavuk, patates ve salata çeşitlerimiz de beğeniliyor. Tatlı pizzalar için de ürün deneme aşamasındayız. Yerli bir marka olarak yeni lezzetleri de mönülerimize katmak için sürekli Arge çalışması yapıyoruz. Bunun için şubelerden ve müşterilerden gelen geri bildirimleri ve önerileri de dikkate alıyoruz. İnternet üzerinden ve paket servisi satışlarımız da var. QR kod ile kolay sipariş sistemimiz başlamak üzere. ” diye konuştu.
Ege bölgesinde franchise sistemiyle kurduğu 35 şubesiyle sektörde büyümeye devam ettiklerini kaydeden Ferhat Turan, yurtiçi ve yurtdışından franchise talepleri aldıklarını da sözlerine ekledi.
HER ŞUBE'DE AYNI LEZZET
Franchise adaylarında öncelikle işe bağlılık, aynı vizyona sahip olma ve dinamizm aradıkları bilgisini veren Turan “Merkez olarak malzeme tedariğini biz yapıyoruz. Böylelikle müşterilerimiz, her şubemizde aynı kalitede tadlara ulaşabiliyor. Yeni açılan şubelerimize ücretsiz eğitimler ve açılış desteği veriyoruz. İzmirden ekiplerimiz şubenin açıldığı kente giderek şube sahibine ve çalışanlarına eğitimler veriyor; Paninonun işletme sistemine adapte olmalarını sağlıyor. Haftada 1 veya 2 kez şube denetlemeleri de yapıyoruz. Bizden franchise alanlar genellikle 22 - 35 yaş arası genç kuşak. Panino yaklaşık 1 yılda yatırımı amorti edebiliyor. Yüksek kar marjıyla yatırımcılarına kazandırıyor. Bu nedenle kısa sürede pek çok farklı şehirden talep alıyoruz. Şu anda Türkiye genelinde, Moskova ve İngiltere'de şubeleşmek için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.