LİYAKAT Derneği'nden dayanışma ziyareti

LİYAKAT Derneği'nden dayanışma ziyareti

LİYAKAT Derneği, üye ziyaretleri kapsamında Coldwell Banker Storm Urla’yı ziyaret etti. Kadın dayanışmasının vurgulandığı buluşmada, dernek üyeleri yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Uğuz, ziyaretlerin süreceğini belirtti.

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), üye ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Son dönemde birçok yeni üyeyi bünyesine katan dernek yönetimi, bu kapsamda Coldwell Banker Storm Urla’yı ziyaret ederek üyeleriyle birebir temas kuruyor ve çalışmalarını yerinde inceliyor. LİYAKAT Başkanı Gülçin Güloğlu Uğuz, derneğin büyüyen üye yapısına dikkat çekerek, “Sevgili Selay ve Gökben Hanım’ın harika ev sahipliğinde hem bir araya geldik hem de yürüttükleri işler hakkında bilgi edindik. Üyelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.

'KADIN DAYANIŞMASI VURGUSU'

Coldwell Banker Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Gökben Güven Özçiçek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Liyakat Derneği üyelerimizin burada olması bize güç veriyor. Bu ziyaret kadın dayanışmasının en güzel örneklerinden biri. Kadınlar dayanışmayla dünyayı değiştirebilir. Bu derneğin üyesi olmak benim için çok özel” dedi. Coldwell Banker Lüks Konut Uzmanı ve Gayrimenkul Danışmanı Selay Güzelsoy da, “LİYAKAT Derneği ailesi içerisinde yer almaktan çok mutluyum. Kadın dayanışmasıyla önemli projeler üretmek büyük bir mutluluk” diye konuştu.

7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.