Lüks tatil sitesi ve orta halli sorular!

Lüks tatil sitesi ve orta halli sorular!

Maketten satışı yapılan lüks tatil sitesiyle ilgili yapımı projelendiren, tanıtımı yapan, ön satışlara başlayan firmaya sorduğumuz ve cevabını beklediğimiz sorular!

MEDYA EGE - Kıyı Kanuna göre, denize 200 metreden daha yakın olamayan maket lüks tatil siteniz denize kaç metreden başlıyor?

Maket lüks tatil sitenizin yapılacağını ilan ettiğiniz, projelendirdiğiniz, tanıtımı yaptığınız ve ön satışlar yaptığınız koy da yapım firması olarak kaç metrekare tapulu alanınız var?

Maket lüks tatil sitenizin yapılacağını ilan ettiğiniz, projelendirdiğiniz, tanıtımı yaptığınız ve ön satışlar yaptığınızı koyun tamamı kaçıncı derece SİT alanı?

Maket lüks tatil sitenizin yapılacağını ilan ettiğiniz, projelendirdiğiniz, tanıtımını yaptığını ve ön satışlar yaptığınız koyda kaç katlı lüks tatil apartmanları yapmayı planlıyorsunuz?

Maket lüks tatil sitenizin yapılacağını ilan ettiğiniz, projelendirdiğiniz, tanıtım yaptığınız ve ön satışlar yaptığınız koydaki projeden Ticaret Bakanlığı’nın bilgisi var mı?

Maket lüks tatil sitenizin yapılacağını ilan ettiğiniz, projelendirdiğiniz, tanıtım yaptığınız ve ön satışlar yaptığınız koydaki projeden SİT Kurulu’nun bilgisi var mı?

Maket lüks tatil sitenizin yapılacağını ilan ettiğiniz, projelendirdiğiniz, tanıtım yaptığınız ve ön satışlar yaptığınız koydaki projeden Çeşme Belediyesi’nin bilgisi var mı?

Maket lüks tatil sitenizin yapılacağını ilan ettiğiniz, projelendirdiğiniz, tanıtım yaptığınız ve ön satışlar yaptığınız koydaki projeden Hazine Bakanlığı’nın bilgisi var mı?

Maket lüks tatil sitenizin yapılacağını ilan ettiğiniz, projelendirdiğiniz, tanıtım yaptığınız ve ön satışlar yaptığınız koydaki projeden Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın bilgisi var mı?

six-senses-la-sagesse-9019094661-16x5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.