Magazin dünyasının en renkli anları '50fifty' ekranlarında!

Magazin dünyasının en renkli anları '50fifty' ekranlarında!

Dream Türk ekranlarının müzik ve magazin dünyasına yön veren sevilen programı 50fifty, 3 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de yepyeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor.

Sunuculuğunu Zeynep Bozkaya, yapımcılığını ise Suat Yanç’ın üstlendiği “50fifty”, müzik dünyasının en sıcak gelişmelerini, sahne performanslarını ve magazin dünyasından en özel anları ekranlara taşıyor.

Bu hafta “50fifty”de:

Serdar Ortaç, uzun bir aradan sonra Kıbrıs sahnelerine geri döndü. Konserden çok özel görüntüler ve çarpıcı açıklamalar izleyiciyle buluşuyor.

Ünlü isimleri bir araya getiren Gazi Koşusu’ndan renkli görüntüler ve özel sohbetler ekranlara geliyor.

Merhum sanatçı Kayahan, vefatının 10. yılında anılıyor. Anma konserinden duygusal anlar “50fifty”de.

Ziynet Sali’nin Kıbrıs konserinden özel izlenimler ve sahne performansları ekrana taşınıyor.

Ünlü isimleri buluşturan Kristal Ödülleri Töreni’ne Tuğba Özerk damga vuruyor.

Kıbrıs’ta sahne alan Asena ve Murat Başaran’ın buluşmasından özel görüntüler.

Demet Akalın’ın Bodrum konserinden dikkat çeken açıklamalar “50fifty”de.

Oyuncu, müzisyen ve sunucu kimliğiyle tanınan Engin Demircioğlu, bu haftaki program konuğu olarak “50fifty” ekranlarında.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da “50fifty”, müzik ve eğlencenin kalbinin attığı adres olmaya devam ediyor.

whatsapp-image-2025-06-30-at-00-52-00.jpeg

suat-yanc-zeynep-bozkaya-engin-demircioglu-ali-arli-levent-cekic.jpg

zeynep-bozkaya-engin-demircioglu-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.