MaviBahçe mi? Ölümlü Bahçe mi?

MaviBahçe mi? Ölümlü Bahçe mi?

İzmir'in ünlü alış veriş merkezlerinden birisi olan MaviBahçe AVM'de lavabolarında açıktaki elektrik kabloları alışveriş merkezine gelen ve lavaboyu kullanan insanlar için ölüm riski yarattığı ortaya çıktı.

İzmir'de geçtiğimiz günlerde sokak ortasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden iki gencin acısı unutulmaz iken, bir olası elektrik faciası da İzmir'in ünlü alışveriş merkezi MaviBahçe AVM'de ortaya çıktı.

Alışveriş merkezine gelip de lavaboya kullanmak isteyenler, çeşmenin hemen yanında bantlarla sarılı elektrik kablolarını görünce şok içinde kaldılar.

Lavaboda çeşmesinin hemen yanında bulunan, elektronik sabunluğa elektrik sağlayan kablolar bantlarla sarılı ve açıkta bırakılmış vaziyette olması görenlere, sokak ortasındaki talihsiz elektrik ölümünü akıllara getirdi.

Elektrik kablosunun varlığı görüp, lavaboyu kullanmayanlar kadar, korku içinde, kendilerini koruyarak ellerini yıkayanlar da oldu. İşin başka boyutu ise görüntülerde AVM temizlik görevlisinin lavabonun temiz olup, olmadığını kontrol edip elektrik kablosunun varlığından rahatsız olmadan işine devam etmesi.

Mavi Bahçe AVM Yetkilisi Aylin Koç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Fotoğraftaki sıvı sabunluklar şebekeye bağlı elektrik ile değil 6 voltu bile geçmeyen kalem pil ile çalışmaktadır. Herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır" dedi.

img-20240727-wa0010.jpg

img-20240727-wa0008.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.