Mavişehir Spor Kulübü U10 Basketbol A Takımı İzmir Üst Lig Şampiyonu Oldu!

Mavişehir Spor Kulübü U10 Basketbol A Takımı İzmir Üst Lig Şampiyonu Oldu!

Mavişehir Spor Kulübü'nün minik dev adamları, turnuva boyunca sergiledikleri üstün performansla dikkat çektiler.

Mavişehir Spor Kulübü U10 A Takımı, İzmir'de düzenlenen U10 Basketbol Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. U10 üst lig yarı final maçında Göztepe SK'yı 74-17 yenerek finale yükselen Mavişehir ekibi 8 Haziranda Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda Karşıyaka SK ile gerçekleştirilen final maçında 69-34 lük kazanan genç basketbolcular, hem kulüpleri hem de ailelerine büyük bir gurur yaşattı.

Mavişehir Spor Kulübü U10 takımının bu başarısı sonrası 16 oyuncu, teknik ekip ve yönetim ile birlikte ailelerinde koordineli ve sorunsuz işbirliği spor çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Turnuva boyunca hem saha içinde hem de saha dışında örnek bir duruş sergileyen genç sporcular, sporun sadece fiziksel gelişime değil aynı zamanda davranışsal ve sosyal gelişime de katkıda bulunduğunu bir kez daha gösterdiler.

Şampiyonluk sonrası coach Gediz Çizmeli, "5 yıllık bir projenin ilk yılını şampiyonluk ile taçlandırdık. Basketbolda dün yok bugün var çalışmaya gelişmeye devam edeceğiz. Bu takım U14 Türkiye şampiyonasında çok büyük başarılara imza atacak ve birçok oyuncum çok iyi yerlere gelecek. Buna yürekten inanıyorum ve bu yolda oyuncularımın her daim destekçisi olacağım" dedi.

smp-page-0001-min.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.