Mekan Antik İstanbul'dan örnek davranış

Mekan Antik İstanbul'dan örnek davranış

Mekan Antik İstanbul’un hayvansever yöneticileri, bu kez sokak hayvanları için kolları sıvayarak örnek bir davranışa imza attı.

MEDYA EGE - 20 yıl önce hobi olarak, antika ve koleksiyon ürünlerini toplayarak mesleğe başlayan Mekan Antika İstanbul’un hayvan sever yöneticileri, ellerine aldıkları akordeon ile hayvanlara mama almak için sokak sokak dolaşıp bağış topladı.

Sokakta gördükleri vatandaşlardan kedi ve köpeklere mama alınması için en az 1 lira bağışta bulunmalarını isteyen yöneticiler, hayvanlara yönelik sosyal projeleri ile çevredekilerin de büyük beğenisini topladı.

Gönüllü olarak sokak sokak kedi ve köpeklere mama almak amacı ile saatlerce dolaşan Mekan Antik İstanbul yöneticilerine, hayırsever vatandaşların kimisi 10 lira, kimisi de 100 lira bağışta bulundu. Duyarlı vatandaşlar sayesinde kısa sürede hayvanlara mama alınması için gereken para toplanırken, Mekan Antik İstanbul’un yöneticileri mama almak için sürekli alışveriş yaptıkları Pet Shop’un yolunu tuttu.

Topladıkları para ile sokak hayvanlarına destek olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Mekan Antik İstanbul yöneticileri, tüm hayvan sever vatandaşları da benzer sosyal sorumluluk projelerine davet etti.

Hayvan sever vatandaşlar ise, yoğun iş tempolarından vakit ayırıp da sokakta yaşayan kedi ve köpeklere destek olmak için çaba sarf eden Mekan Antik İstanbul yöneticilerine teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.