Menderes Belediyesi istihdama köprü oluyor!

Menderes Belediyesi istihdama köprü oluyor!

Menderes Belediyesi iş arayışında olan vatandaşlara ve işverenin kalifiye eleman sorununa destek olabilmek amacıyla hayata geçirdiği İş'im Menderes Projesi aracılığıyla, Concentrix firması için toplu iş görüşmesi düzenleyeceğini duyurdu.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açıyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulan İş'im Menderes projesi sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile iş birliği yaparak personel ihtiyaçlarını karşılamaya başlayan Menderes Belediyesi, Concentrix firmasının çalışan arayışı için vatandaşlara çağrı yaptı.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; firmada istihdam edilmek üzere aktif bilgisayar kullanan, en az lise mezunu 18-35 yaş arası vatandaşlar için toplu iş görüşmesi düzenlenecek. Menderes Belediyesi Nikah ve Kongre Merkezi'nde yer alan İş'im Menderes Kariyer Merkezi'nde, saat 14.00'te yapılacak toplu iş görüşmesi, 22 Ekim Salı günü gerçekleşecek.

baskan-fotograf-scaled.jpg

DOĞRU İŞ DOĞRU İŞÇİ

Menderes Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından işsizliğe çare olacak olan İş’im Menderes’in faaliyete girmesiyle birlikte birim, işçi ile işveren arasında köprü oluyor. Başlatılan hizmet ile Menderes’te işsizlik sorununun azaltılmasının yanı sıra doğru iş ile doğru işçiyi buluşturmak hedefleniyor. İş’im Menderes Kariyer Ofisi’ne özgeçmiş getirip form doldurmanın yanı sıra online olarak da başvurular yapılabiliyor.

gauktelxwaafugm.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.