Menderes'te gıda bağışı ile iyilik köprüsü kuruluyor

Menderes'te gıda bağışı ile iyilik köprüsü kuruluyor

Menderes Belediyesi, Ramazan ayında dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gıda bağışı kampanyası başlattı.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi, Ramazan ayının bereketini ve paylaşma duygusunu yaşatmak amacıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gıda bağışı kampanyası başlattığını duyurdu. Belediye, hayırsever vatandaşları ambalajlı kuru gıda ve erzak bağışında bulunmaya davet etti.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, Ramazan ayının manevi atmosferine vurgu yapılarak, "Ramazan'da yapacağınız bağışları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bağış olarak ulaştırıyoruz" ifadelerine yer verildi. Kampanya ile toplanan bağışların, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı boyunca ulaştırılması hedefleniyor.

Bağış yapmak isteyen vatandaşlar, kuru gıda ve erzak paketlerini Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim edebilecek. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenlerin ise 0232 700 00 00 (Dahili: 1332) numaralı telefonu arayarak belediye ile iletişime geçebilecekleri belirtildi.

gk3rpvpx0aaccsb.jpeg

Etiketler :