
Menderes'te Yaşlılara Saygı Haftası coşkuyla kutlandı
Menderes Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında bakım evindeki yaşlılar için film gösterimi ve mini oyunlar düzenledi. Belediye Başkanı İlkay Çiçek, bu tür etkinliklerle halkın her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.
MEDYA EGE - Menderes Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında bakım evinde kalan yaş almış vatandaşlara yönelik anlamlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, bakımevi sakinleri için 'Neşeli Günler' adlı Yeşilçam sinema filmi gösterimi yapıldı ve ardından mini oyunlarla eğlenceli bir atmosfer yaratıldı.
Bakımevi sakinlerinin keyifli zaman geçirmesi sağlanırken, etkinlik sosyal bir sorumluluk anlamı taşıdı. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bakımevinde kalan vatandaşlarımız için bir nebze de olsa gülümseme kaynağı olmak ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak bizleri mutlu etti. Benzer faaliyetlerle her kesime ulaşmaya, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan Çiçek’in bu açıklamaları, Menderes Belediyesi’nin her yaştan ve kesimden vatandaşa hitap eden sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemin bir yansıması olarak dikkat çekti. Bu tür etkinliklerin sadece yaşlıların fiziksel değil, ruhsal olarak da daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağladığını ifade eden Başkan Çiçek, bu gibi faaliyetlerle halkın tüm kesimlerine ulaşmayı ve onların yaşam kalitelerini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.