Menderes'teki çevre katliamı yargıda kaldı!

Menderes'teki çevre katliamı yargıda kaldı!

Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından vatandaşların ihbarları üzerine yapılan çevre zehirlenmesiyle ilgili soruşturmanın hala tamamlanmamış olması vatandaşları tedirgin etti.

MEDYA EGE - Menderes'te ortaya çıkan çevre katliamıyla ilgili gelen ihbarlar üzerine aylar önce Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatma kararı aldı. Soruşturma da toprağa gömülen zehirli atıklarla ilgili inceleme yapan savcılık, çevre katliamına dahili olan taşıyan, koyan, gömen, gömdüren herkesin tek tek ifadesini almaya başladı.

O soruşturmanın üzerinden aylar geçmesine rağmen hala çevre katliamı yapanlarla ilgili soruşturmanın tamamlanması vatandaşların da haklı olarak tepkisine çekmeye başladı. İhbarda bulunan vatandaşlar, çevre katliamı bu kadar sabit iken, bunu kimin veya kimlerin yaptığı o kadar açıkta belli iken soruşturmanın süreçte kalmasından endişe duyduklarını belirttiler.

İhbarda bulunan vatandaşlar, çevre katliamı soruşturması bir yana çevreye yapılan bu zehirli atıkların gömüldüğü yerlerde zehirlerin de hala durduğuna dikkat çektiler.

whatsapp-image-2023-10-23-at-15-47-20-2.jpeg

whatsapp-image-2023-10-23-at-15-47-19.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.