Menemen'de şehitler için lokma hayrı düzenlendi

Menemen'de şehitler için lokma hayrı düzenlendi

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, MHP Menemen İlçe Teşkilatı'nın şehitler ve merhum Ahmet Kahye için düzenlediği lokma hayrına katıldı.

MEDYA EGE - Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menemen İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen anlamlı bir etkinliğe katıldı. İlçe teşkilatı, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitler ve hayatını kaybeden merhum Mahalle Temsilcisi Ahmet Kahye anısına lokma hayrı düzenledi. Başkan Pehlivan, bu özel günde şehitlerin ve merhum Kahye'nin ruhuna dualar ederek, milletimizin birlik ve beraberliği için temennilerde bulundu.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı lokma hayrında, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. Başkan Pehlivan, lokma hayrına katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Vatandaşlar da Başkan Pehlivan'a gösterdiği duyarlılık ve katılımından dolayı teşekkürlerini iletti.

Etkinlik sonunda, vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Başkan Pehlivan, etkinliğin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "MHP Menemen İlçe Teşkilatımızın, aziz şehitlerimiz ve merhum Mahalle Temsilcisi Ahmet Kahye için düzenlediği lokma hayrına katıldık. Vatanımız için canlarını feda eden kahramanlarımızı saygı ve rahmetle andık. Allah tüm şehitlerimize ve ölmüşlerimize rahmet eylesin, milletimizin birliğini ve dirliğini daim kılsın" ifadelerini kullandı.

gkynxqwxqaa1sm5.jpeggkynxqwwiaamk9s.jpeggkynxqpwcaaubj.jpeggkynxqhxmaavqro.jpeg

Etiketler :