Milletvekili Bursalı kadın meclis üyeleriyle buluştu

Milletvekili Bursalı kadın meclis üyeleriyle buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Cumhur İttifakı Kadın Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda kadın meclis üyeleri ile bir araya geldi.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Cumhur İttifakı İzmir Kadın Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Bursalı’nın önerisi ile başlatılan ve İzmir’in sorunlarına kadın bakış açısıyla çözümler üretmek için ikincisi gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısının düzenli olarak tekrarlanacağı belirtildi.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Bursalı'nın yanı sıra, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız ile kadın meclis üyeleri katıldı.

gzr9ni6wcacvvhl.jpeg

Sosyal medya hesabı üzerinden toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan Milletvekili Bursalı, "Son derece verimli ve başarılı bir toplantı gerçekleştirdik. Katılımları ile toplantımıza katkılar sunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Nazik misafirperverliği için Kıymetli Başkanımız Aydın Pehlivan'a da şükranlarımızı iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Pehlivan da sosyal medya hesabı üzerinden toplantıya dair bir paylaşım yaparak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm meclis üyelerimize başarılarının devamını diliyor, kadın meclis üyelerimizin gücüyle kentimizi ve ülkemizi daha ileriye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum."

gzr9ni5w8a0hvql.jpeg

gzr9ni5xia8rnq2.jpeg

gzr9ni4wmayilqe.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.