Milletvekili Kırkpınar’dan Tugay’a zam tepkisi

Milletvekili Kırkpınar’dan Tugay’a zam tepkisi

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın göstermelik bir indirim ile su fiyatlarına bindirim yaptığını söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Ali-Cengiz oyunları ile oyalama taktiği yaptığını ve daha şimdiden seçim vaatlerini unuttuğunu vurguladı.

Kırkpınar, “Seçim vaatlerini açıklarken İzmir’de suya indirim yapacağını da belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, göstermelik 0-4 metreküp arası indirim yapıp hemen ardından yüzde 45 zam yaptı. İzmir ve İzmirli alt yapı, su, trafik başta olmak üzere bir çok sorunla baş başa kalırken CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin suya indirim üzerinden bindirim yapması CHP’liler tarafından bile tepki ile karşılanıyor” dedi.

img-6034.jpeg

Yapılan zamdan CHP’lilerin bile rahatsız olduğunu belirten Kırkpınar şunları söyledi;

“CHP Genel Başkanı Sn. Özel’in İzmir’de yaşayan kardeşinin yapılan zama gösterdiği tepkiye katılıyor, yazık günahtır diyerek Tugay’a seçim öncesi söylediği “İzmir’i Türkiye’de en düşük su fiyatına sahip il yapmak” vaadine binaen zam kararından vazgeçmesi gerektiğini belirtiyoruz.”

TOPU TACA ATIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Basmane çukuru sorununu çözmek yerine topu taca atmaya çalıştığını kaydeden Kırkpınar, “Tugay’ın Basmane Çukuru ile ilgili olarak da TMSF ile yaptığı görüşmenin ve teklifin topu taca atmaktan ibaret olduğu ve tıpkı diğer CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları gibi zaman kazanma derdinde olduğu görülmektedir. Depremde yıkılan hizmet binasının yapımı ile Basmane çukurunda bulunan hissenin devrini pazarlık söz konusu yaparak sorunları çıkmasa sokan Sn. Tugay bu şehre katkı sunmak ve hizmet etmek istiyorsa işgüzarlık yapmaktan vazgeçerse biz AK Parti olarak kendisine her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki İzmir ve İzmirliye hizmet edilsin” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.