Muhtarlar Günü Urla'da çeşitli etkinliklerle kutlandı

Muhtarlar Günü Urla'da çeşitli etkinliklerle kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü, Urla'da gerçekleşen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Muhtarlara seslenen Başkan Selçuk Balkan, "Sizler mahallelerinizin sesi, halkın en yakın temsilcilerisiniz" ifadelerini kullandı.

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında ilçe muhtarları ve eşleriyle düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Etkinliğe ayrıca Urla Kaymakamı Mustafa Gözlet, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Duman ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu da katıldı.

077a0238-min.jpg

Başkan Balkan, konuşmasında bir muhtar çocuğu olarak muhtarların sorunlarını ve beklentilerini yakından bildiğini vurguladı. Balkan, “Sizler mahallelerinizin sesi, halkın en yakın temsilcilerisiniz. Yerel yönetim ile halk arasındaki köprü görevini üstleniyor ve bu önemli görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Mahalle sakinlerinin taleplerini doğrudan bizlere ileterek çözüme katkı sağlıyorsunuz. Bu bağlamda, yerel demokrasinin en önemli unsurlarından birisiniz. Biz de yerel yönetim olarak, sizinle iş birliği içinde mahallelerimizdeki sorunları en hızlı ve etkili şekilde çözmeyi hedefliyoruz” dedi.

077a9818-min.jpg

Gecenin sonunda, katılımcı muhtarlara anlamlı bir hediye olarak Atatürk portresi takdim edildi.

077a9937-min.jpg

Muhtarlar Günü kutlamaları, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü Urla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile devam etti. Çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Atatürk Mahallesi Muhtarı Rahime Tekin'in günün anlam ve önemine dair yaptığı etkileyici konuşmayla sürdü. Tekin, muhtarların mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir özveriyle çalıştığını ve bu görevin öneminin her yıl daha da arttığını ifade etti.

077a9868-min.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.