Muhtarlardan örnek bir çalışma daha

Muhtarlardan örnek bir çalışma daha

Karşıyaka Muhtarlar Derneği yeni seçilen muhtarları muhtarlık çalışmaları hakkında bilgilendiriyor.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat ve başkan yardımcısı Coşkun Zenginer yeni seçilen mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarlığın yapacağı çalışmaları anlattı.

.jpg

Muhtarların piri olarak bilinen Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat bu dönem aday olmadığı halde, Karşıyaka’da ilgili ve bilgili muhtar olarak bilinen başkan yardımcısı Donanmacı mahalle Muhtarı Coşkun Zenginer ile yeni seçilen ve eski muhtarlarla hafta içi ve hafta sonlarında bir araya gelerek iş ve işlevler ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.

Mahallelerin sorunlarının da ele alındığı toplantılarda mahallelerdeki sorunların çözülmesi için Karşıyaka Belediyesi Zabıta, Çevre, Etüd ve Proje, Temizlik İşleri, Yapı ve Ruhsat/denetim İşlerine ve Fen İşleri müdürlükleri ile sıkı çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

İZSU’ya teşekkür

Muhtarların görev ve sorumluluklarını anlatan Coşkun Zenginer muhtarlığın sorun üretme değil, sorun çözme merkezleri olduğunu belirterek şunları söyledi. “Bizi seçen mahallelilerin sorunlarını dinlemek ve bunlara çözüm bulmak asil görevimizdir. Kanun ve yönetmeliklere bağlı kalarak yapacağımız çalışmalar vatandaşı mutlu edecektir. Karşıyaka Belediyesi ilgili birimlerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Kanal ve içme suyu ile ilgili sorunlarımıza anında müdahale eden başta İZSU Genel Müdürü Sayın Ali Hıdır Köseoğlu ve çalışma birimlerine çok teşekkür ediyoruz. Bizleri kabul edip misafirperverlik gösteren Bahçelievler Mahalle Muhtarımız Sayın Serdar Çoban’a da çok teşekkür ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.