Narlıdere’nin Amfi Tiyatrosu kaderine terk edildi!

Narlıdere’nin Amfi Tiyatrosu kaderine terk edildi!

Narlıdere’deki Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nde bulunan Amfi tiyatronun bakımsız ve çöplerle dolu hali tepkilere neden oldu. İlçe halkı Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun’a seslenerek, “Bu mu Narlıderelilerin hak ettiği?” diye sordu.

MEDYA EGE – Narlıdere’de dönemin belediye başkanı olan Abdül Batur tarafından yapılan ve 2017 yılında yine o dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ndeki görüntüler tepkilere neden oldu. Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nde bulunan Amfi Tiyatrosu’nda oturma alanlarının kırık ve çöplerle dolu olması vatandaşları isyan ettirdi.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nin ve Amfi Tiyatrosunun bakımsız, kaderine terk edilmiş halini gören vatandaşlar, “Narlıdere için önemli bir proje olan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nin bugün bu hale gelmesi içler acısı bir durum. Maalesef Amfi Tiyatrosunda bulunan oturma yerleri başta olmak üzere sanat vadisinin her tarafı bakımsızlıktan dökülüyor. Aynı zamanda etrafta çöplerde var. Bu mu Narlıderelilerin hak ettiği?” diyerek tepki gösterdi.

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun ve Narlıdere Belediyesi ekiplerinin, sanat vadisi ve çevresinde bakım-onarım çalışmaları başta olmak üzere temizlik çalışması gerçekleştirmesini isteyen vatandaşlar, “Belediye başkanı ve ekipler buranın halini görmüyor mu? İlla vatandaşların çağrıda mı bulunması lazım? Narlıdere Belediyesi’nden hizmet istiyoruz” dedi.

Narlıdere Belediyesi’nin kültür-sanat başta olmak üzere çevre kirliliğine yeterince değer vermediğini dile getiren vatandaşlar, “Başkan Uzun o koltukta vatandaşların oyu sayesinde oturuyor. Vatandaşlar olarak koltuğuna oturup, ilçesinin sorunlarını görmezden gelen bir başkan değil kültüre-sanata değer veren, çevre kirliliğine karşı hızlıca harekete geçen bir başkan ve belediye istiyoruz” ifadelerini kullandı.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.