Oasis Aquapark sezonu açıyor

Oasis Aquapark sezonu açıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tetusa AŞ yönetimindeki Çeşme Alaçatı’da bulunan Oasis Su Parkı tesisleri, Kurban Bayramı ve yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Tetusa AŞ yönetimindeki Çeşme Alaçatı’da bulunan Oasis Su Parkı tesisleri, bu sezon da İzmirlilerin uğrak noktalarından biri olacak. Özellikle ailelerin çocuklarıyla birlikte güzel zaman geçirmek için tercih ettikleri Aquapark, bu yaz konuklarını birbirinden farklı etkinlikler ile ağırlayacak.

1.jpg

TALEP YÜKSEK

Geçen yaz sezonunda 44 bin 800 misafiri ağırladıklarını belirten Tetusa AŞ Genel Müdür Vekili Hakan Foral, bu yıl daha fazla konuk ağırlamayı öngördüklerini söyledi. İlgi ve talebin oldukça yoğun olduğunu dile getiren Foral, “60 dönüm içerisinde 12 farklı, adrenalini yüksek kaydırağımız, bir büyük havuzumuz, bir dalga havuzumuz, bir de jakuzili havuzumuz olmak üzere 3 havuzumuz mevcut. Restoranımız, butiğimiz var. Ayrıca bir revirimiz bulunuyor. Bütün havuzlarımız bayram için hazır, bütün hijyen ve sağlık koşulları sağlanmış vaziyette. Animasyon grubumuz belli aralıklarda su topu, su voleybolu, ayak voleybolu, dart atma gibi bir takım oyunlar düzenliyor” diye konuştu.

2.jpg

GİRİŞ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Tesiste 3 yaşına kadar olan ziyaretçilerden giriş ücreti alınmayacak. 4-11 yaş 600 TL, 12 yaş ve üzeri 750 TL giriş ücreti karşılığında havuzlar, kaydıraklar ve tüm aktivitelerden gün boyu sınırsız yararlanabilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerin personeline girişte yüzde 25 indirim uygulanacak.

Oasis Su Parkı İZENERJİ, Çeşme Belediyesi ve İzmirli yatırımcılar tarafından kurulmuştu.

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.