Öğrencilerden Kızılay'a duygulandıran bağış

Öğrencilerden Kızılay'a duygulandıran bağış

Konak Vasıf Çınar İlkokulu öğrencilerinden, Türk Kızılay İzmir İl Merkezi'ne duygulandıran bağış geldi.

Konak’ta bulunan Vasıf Çınar İlkokulu öğrencileri, temeli 156 yıl önceye dayanan Türk Kızılay’ına bağışta bulundu. İhtiyaç sahibi kişilere destek vermek isteyen minik eller, ailelerinin verdiği harçlıkları sevgi kumbarasına attı.

img-0016-min.jpg

Konak Vasıf Çınar İlkokulu 3/C sınıfı öğretmeni Hüsniye Özdemir, öğrencilerin özellikle ihtiyaç sahibi çocuklar için düşüncülerini öğrendikten sonra harekete geçti. Türk Kızılay tarafından okullarında konumlandırılan kumbaraya, öğrencilerin destekleri ile para toplandı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan paralar ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde gülümseme yaratmak için Türk Kızılay ekipleri tarafından tutanak ile teslim alındı.

img-0014-min.jpg

GÖNÜLLERİ KENDİLERİNDEN BÜYÜK

Konak Vasıf Çınar İlkokulu 3/C sınıfı öğretmeni Hüsniye Özdemir’den konuyu öğrenen okul müdürü Doğan Deliktaş, “Bu anlamlı davranışından dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerime teşekkür ederim. Küçüğüyle, büyüğüyle yedisinden yetmişine, böyle bir milletiz. Çocuklarımın gönülleri kendilerinden büyük” ifadelerini kullandı.

img-0028.jpg

İŞTE İYİLİK BU OLAYLARDA GİZLİ

Konak Vasıf Çınar İlkokulu 3/C sınıfı öğrencilerinin yaptıkları bu iyilik hareketini öğrenen Türk Kızılay İzmir İl Merkezi personeli harekete geçti. Yapılan çalışmalar hakkında açıklama bulunan Türk Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Baykalmış “Çocuklarımızın ihtiyaç sahibi kişiler için böyle düşünceli bir tutum sergilemesi örnek alınması gereken bir olay. Bizlere paylaşmanın önemini aşılayan çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. İşte iyilik bu olaylarda gizli” dedi.

Türk Kızılay’ı okul ziyareti sırasında Konak Vasıf Çınar İlkokulu 3/C sınıfı öğretmeni Hüsniye Özdemir’e, okul müdürü Doğan Deliktaş’a ve 3/C sınıfı öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti.

img-0032.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.