Okyanus Koleji’nde sandalye krizi!

Okyanus Koleji’nde sandalye krizi!

Eğitim camiasının sayılı özel okullarından birisi olan Okyanus Koleji’nde sandalye krizi yaşandı. Bir veli sosyal medya üzerinden yaptığı şikâyette, binlerce TL ödeme yaptıkları okulda çocukların sandalye yerine yerlerde oturulduğunu iddia etti.

Türkiye’de bir yanda özel okullarda öğrencisi olan veliler bir yandan fiyatlarla ilgili sorunlar yaşarken, diğer bir taraftan ise fiyatlara kabul ettikleri okullarda öğrencilere yapılan muameleden dolayı şikayetleri artmaya başladı.

Sosyal medyada şikayetleri toplayan merkeze yazı yazan ve ismini açıklamak istemeyen İzmir Bornova Okyanus Koleji öğrenci velisi, aylık binlerce TL eğitim parası ödedikleri okulda çocukların sandalye yerine yerlerde oturtulmasından dolayı üzüntüsünü dile getirdi.

bina-dis-gorunum-buyuk-59b93f779567f.jpg

Öğrenci velisinin yazdığı o yazı:

“İzmir Bornova Okyanus Kolejleri ile ilgili şikayet bildireceğim. Çocukların kulüp derslerinde özellikle spor branşları ile ilgili bir kulüp dersinde kulübe fazla öğrenci alarak çocukların ayakta beklenmesi diretilmektedir. Masa tenisi kulübünde zaten 3 tane olan masalara 6 öğrenciden fazla öğrenci alınca diğerleri sıralarını beklemek için mecburen ayakta kalmaktadır. Yorulan öğrencilerde mecburen yerlere oturmaktadır. Biz çocuklarımız yerlere otursun diye para vermiyoruz bu kolejlere. Oraya 3-5 sandalye koymak bu kadar mi zordur merak etmekteyim. Bir an önce bu sorunun telafisini talep etmekteyim."

Öte yandan Okyanus Kolejlerinde öğrencisi olan bir başka veli ise mezuniyet töreninin hiçbir gerekçe sunmadan, bilgilendirmeden konferans salonunda yapılmasından şikayetçi olup, ağız tadıyla açık havada mezuniyet töreni yapılmamasının nedenini sordu: “Okyanus kolejleri 8. Sınıf mezuniyet kutlama törenini bu sene velilere hiçbir açıklama yapma gereği duymadan, üstelik çoğu velinin bu kutlamayı dışarıda çok daha mezuniyete yakışır bir şekilde kutlanmasını talep ettiği halde, konferans salonunda yapmaya karar vermiştir. Müdürlerin açıklaması, yönetimin kararı bu yöndedir. Yönetime attığım maile karşılık muhatap bile bulamadım. Bir geri dönüşe dahi gerek duyulmadı.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.