Onbaşıoğlu'ndan AK Parti'ye sert tepki: Siyaseti oturduğun yerden yapmak kolay!

Onbaşıoğlu'ndan AK Parti'ye sert tepki: Siyaseti oturduğun yerden yapmak kolay!

CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, AK Parti'nin belediye çalışmalarına yönelik yaptığı paylaşıma sert bir dille yanıt vererek, “Siyaseti oturduğun yerden yapmak kolay tabii! Ama biz CHP olarak, halkın içinde, sokakta, pazarda, evlerdeyiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, AK Parti’nin ilçedeki temsilcilerini sert bir dille eleştirdi.

İlçe Başkanı Onbaşıoğlu, halkın geçim sıkıntılarını görmezden gelen AK Parti'li yöneticilerin belediyenin çalışmalarına yönelik eleştirilerini "uzaktan ahkâm kesmek kolay" olarak nitelendirdi. Onbaşıoğlu, “Belediyemiz, evine ekmek götürmekte zorlanan ailelere destek oluyor, vatandaşın sofrasına katkı sunuyor. Ancak halkın gerçek sorunlarını anlamayanlar, bu başarıyı görmekte zorlanıyor” ifadelerini kullandı.

"BELEDİYEMİZE DİL UZATMAK KOLAY, HALKIN İÇİNE GİRMEK ZOR"

Seçimlerin ardından halkla temas etmeyen AK Parti İlçe Başkanı'nı hedef alan Onbaşıoğlu, “Seçimlerden bu yana bir kez bile meclis toplantılarına katılmayan, partisinin arkasında durmayan AK Parti İlçe Başkanı, belediyemizin çalışmalarına dil uzatmış. Halk için çalışan bir belediye başkanının yaptıkları halk tarafından takdirle karşılanıyorsa, siz görmüyorsanız sorun sizdedir" diyerek tepkisini dile getirdi.

"HALKIMIZ GÖZÜNÜ AÇTI, ÇARE DEĞİŞİMDE!"

Onbaşıoğlu, AK Parti’nin inandırıcılığını kaybettiğini vurgularken, "Ülkenin gündeminde somut çözümler üretemeyen bir parti olarak, dikkate alınmayacak açıklamalarla halkın kafasını karıştırmaya çalışıyorsunuz. Ama bu maya tutmuyor, çünkü halkımız artık gözünü açtı. Bu ülkede tek çare değişim ve siz de bunu biliyorsunuz, ama dile getiremiyorsunuz” dedi.

CHP'nin halkın yanında durmaya devam edeceğini belirten Onbaşıoğlu, "Biz halkın içindeyiz ve halkın sesini dinliyoruz. AK Partililer de halkın arasına girsinler, dertleri dinlesinler de görelim" diyerek sözlerini sonlandırdı.

whatsapp-gorsel-2024-10-05-saat-12-50-44-7150e575.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.